[si_feed user= limit=33]

OmOss_alla

BrändöBo som företag i teknisk mening är en bifirma i Brändöns Måleri AB som bildades 2005 av Daniel Sundström. Företaget ingår i gruppen ”BrändöFöretagen” och har därför goda kopplingar till byggbranchen.
Vårt samarbete är nära och vi erbjuder dig som kund en lika nära service med färre mellanhänder.
Vi vill vara ett företag i tiden som använder sig av moderna material och metoder och vi erbjuder full entreprenad med ledorden – trygghet, kvalité och service, våra främsta konkurrensmedel.
Vi tar gärna uppdrag där vår yrkesskicklighet sätts på prov. Vi har stor erfarenhet av projekt i skärgårdsmiljö, där vi känner oss som hemma. Kontakta oss, så löser vi det mesta – och lite till!
Vi erbjuder Dig alla typer av tjänster inom fastighetsskötsel och förvaltning. Dina önskemål kommer alltid först och är helt centrala för vår verksamhet. Vi vill jobba nära våra kunder, skapa en familjär relation som ger Dig trygghet och skapar förtroende. Vi är alltid med från idé till färdigt resultat – Som sagt. Vi pratar trygghet. Relationer. Förtroende. Om du behöver hjälp med att se över och se till din fastighet eller ditt fritidshus så kan vi erbjuda dig allt från yttre tillsyn till kontroll av element och städning. Inget uppdrag är oss främmande. Inget är jobb är för stort och inte heller för litet. Vi kollar din dörr i fritidshuset eller skottar av ditt tak. Du bestämmer. Vi har kunskapen, erfarenheten och utrustningen som krävs. Privatperson eller företag spelar ingen roll. Alla har rätt till den bästa service som vi erbjuder.
Vi förmedlar även tjänster inom byggsektorn: bygg, måleri, el, vvs och mark.
Vi utför (bland annat):
  • Utvändig tillsyn av fönster, dörrar, tak. Är allting helt och i sin ordning.
  • Invändig tillsyn med kontroll av temperatur, elmätare, vatten och liknande.
  • Snöröjning för hand kring bro/ingång.
  • Gräsklippning, trädgårdsskötsel
  • Trädfällning
  • Byggstädning
  • ROT / RUT
Vi innehar F-skattebevis
”Trygghet och kvalité är våra ledord – kontakta oss så hjälper vi er att förvandla drömmarna till verklighet”.